Aangepast aanbod van Bibliotheek Midden-Brabant.

Niet voor iedereen is lezen vanzelfsprekend. Als u slecht ziet, kan het plezier om te lezen behoorlijk afnemen. De Bibliotheek Midden-Brabant heeft een bezorgdienst en speciale collecties, zodat iedereen mooie verhalen kan blijven lezen, of horen.

Bezorgdienst aan huis

Slecht ter been? En u wilt toch graag lezen? De Bibliotheek Midden-Brabant beschikt over een bezorgdienst aan huis. Om boeken te bestellen en voor meer informatie, kunt u Otto Janssen bellen op 013 547 0858. Mailen kan ook naar ottojanssen@bibliotheekmb.nl

Daisy-roms

Daisy-roms zijn luisterboeken waarin u kunt aangeven waar u bent gebleven. U kunt ze eenvoudig met uw computer afspelen, of met een speciale Daisy-speler, die u via uw ziektekostenverzekering kunt aanvragen. Er zijn ruim 40.000 titels in de meest uiteenlopende genres verkrijgbaar. Al onze vestigingen beschikken over een kennismakingspakket.  

Grootletterboeken

Wilt u meer informatie over boeken met grote letters? Informeer in één van onze vestigingen, stuur een e-mail naar Klantenservice of vergroot de letters op uw beeldscherm door de control-knop ingedrukt te houden terwijl u op + drukt en raadpleeg onze catalogus.

Luisterboeken

Autorijden en een boek lezen tegelijkertijd? Het huishouden doen terwijl u wegdroomt bij een goed verhaal? Dat kan met onze collectie luisterboeken. Ook voor mensen die slecht zien, zijn luisterboeken dé oplossing.

Radioboeken

Wilt u meteen een voorproefje van een luisterboek? Dan kunt u een gratis radioboek proberen. Radioboeken zijn door Nederlandse en Vlaamse auteurs geschreven en ingesproken verhalen. U kunt ze ook downloaden. Neem direct een kijkje op radioboeken.eu. Veel plezier met luisteren!